Donatori

Prijatelji / Donatori /

DONIRAJTE

ZAŠTO?

Bosifest je međunarodni festival koji prikazuje filmove o životu osoba sa invaliditetom ili su autori filmova same osobe sa invaliditetom. Mi volimo da kažemo da Bosifest nije festival za osobe sa invaliditetom, već festival od osoba sa invaliditetom za sve ljubitelje filma, koji svim posetiocima priređuju posebne trenutke.

Osnivač festivala je nevladina organizacija "Hendi centar Koloseum" koja radi na ostvarivanju ciljeva u oblasti razvoja i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom i njihovom integracijom u sve društvene sfere.

Prvi servis psihosocijalne podrške i personalne asistencije osobama sa invaliditetom u Beogradu i organizacija međunarodnog flmskog festivala Bosifest-a samo su neke od aktivnosti koje je realizovao "Hendi centar Koloseum", a koji direktno doprinose inkluziji i kvalitetu svakodnevnog života osoba sa invaliditetom.  

Direktor Bosifest-a i osnivač Hendi centra Koloseum Darko Ivić, koji se i sam kreće u kolicima svojim primerom i svakodnevnim radom i zalaganjem pokazuje da je bez obzira na prepreke kako one fizičke tako i one koje život nameće moguć kvalitetan i sadržajan život osoba sa invaliditetom.

U Srbiji živi oko 700.000 osoba sa različitim oblicima invaliditeta. Oni su svakodnevno suočeni sa brojnim preprekama i predrasudama. Sa druge strane i samo društvo se susreće sa brojnim nedoumicama kako i na koji pravi način pomoći osobama sa invaliditetom. Poznato je da filmovi imaju najveći uticaj i da se u njima nalaze brojni odgovori na pitanja koje muče sve. Zato je Bosifest najbolji put i prečica ka integraciji osoba sa invaliditetom u sve društvene sfere.

 

KAKO?

Ukoliko želite podržati održavanje Bosifesta možete postati naš donator uplatom bilo kojim iznosem novčanih sredstava  na broj žiro računa______________

Novčane donacije nama svakako jesu važne ali nisu jedini način da podržite Bosifest.

Organizacija jednog međunarodnog filmskog festivala koji ispunjava standarde ozbiljnog internaciolnog festivala sa relevantnim žirijem iziskuje novčana sredstva, angažovanje logistike i obučenog osoblja. Zato nam je svaki vid podrške dragocen i neophodan.

Za sve detaljne informacije možete nam se obratiti putem mejla ili broja telefona

HVALA!

 

 

A- A+

POZIV VOLONTERIMA

 

bosifest_plakat_2019

 

plakat-bosifest2018

 

baner_bosifest2018

 

HendiCentarLogo

 

ministarstvo-za-rad

 

min

 

beograd

 

hyatt

 

square

 

IN_Hotel

 

Tulip_Inn

 

belgrade-inn-hotel

 

mark-hotel

 

kinofest

 

logo_luce

 

kurir

 

espreso

 

dnevne-novine_baner_220x75px

 

glas-srpske

 

barcelona

 

ankaraaccessiblefilmfestival

 

bosi

bosi(1)

logo_click_alta

 

bosi(2)

 

dobrevesti

 

bosi(5)

delta_fondacija

bgb

 

dom_omladine

parakvadvs

constantine-hotel

garni-hotel

in-hotel

 

zira-hotel

holidayinn

hotel_park

grand

ac

mmm

kluni(1)

masel(1)

 

baner-srp-220x72

banerSTBbosifest2

klinika